¨Borlänge propellerservice

Våra Tjänster


Reparationer av båtmotorer, vanlig service eller lagning av hål i båten, nedan ser ni ett urval av de tjänster vi erbjuder

Service, förvaring, upptagning & sjösättning

Vare sig du vill ha hjälp med höstservicen eller en "all inclusive" lösning så ser vi till att hjälpa dig snabbt och till schyssta priser.

Båtservice

Upptagning, sjösättning, service, inplastning och förvaring - vi hjälper dig att göra båtägandet enkelt! Kontakta oss för offert på en helhetslösning.

Plastskador & installationer

Vi har mångårig erfarenhet av plastreparationer och kan hjälpa dig med det mesta i plastväg, om det så är en liten skada eller byte av akterspegel.

Plastskador

Vi lagar alla typer av plast/glasfiberskador, stora som små. Installation av utrustning och tillbehör, byte av akterspegel och mycket mer.

Felsökning & Reparation

Är båtmotorn svårstartad eller går den inte alls? Vi hjälper dig på plats, hos oss eller ser till att få båten till vår verkstad om så behövs!

Felsökning & Reparation

Sommaren är kort och då ska allt bara fungera, hör av dig till oss om du har problem med båten så ser vi till att snabbt få ut er på sjön igen!

Bärgning/sanering

I samarbete med försäkringsbolag hjälper vi till med bärgning, sanering och reparationer om olyckan skulle varit framme.

Bärgning

Ibland går det inte som man tänkt sig, det är viktigt att snabbt ta hand om en motor som varit under vatten, prata med oss så ser vi till att lösa situationen på bästa möjliga sätt.

unsplash